Park en tuinmachines voor professioneel gebruik

Wanneer u een bedrijf heeft en een openbare tuin of verharde paden om uw bedrijfspand dan is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud uitvoert. Zo kan bijvoorbeeld een veegmachine heel doeltreffend zijn om blad of ander tuinafval weg te vegen. Ook kunt u in de winter een sneeuwschuiver gebruiken om de verharde paden en of wegen en parkeerplaatsen sneeuwvrij te houden. Om uw bedrijf er ook aan de buitenzijde verzorgd uit te laten zien is regulier onderhoud belangrijk en dus heeft u ook professionele werktuigen nodig die wij in de volksmond ook wel “park en tuinmachines” noemen.

Regulier onderhoud van uw gazon

Wanneer u bovendien ook een tuin heeft is regelmatig onderhoud belangrijk. Vaak is het voldoende dat het gras goed gemaaid wordt maar regelmatig bemesten en ook in het voorjaar en najaar verticuteren is belangrijk voor een mooi groen gazon. Zorg ervoor dat u in de wintermaanden klak op het gras strooit om mossen tegen te gaan. Ook in de herfstperiode is een hakselaar handig om snoeiafval snel te versnipperen en als compost in de borders te verwerken. Een professionele hakselaar zal uw tuinafval versnipperen naar goede natuurlijke compost voor de tuin. Ook het maaien van de bermen langs uw perceel kunt u het beste aanpakken met een professionele maaier.

 

Tielburger park en tuinmachines

Wanneer u als bedrijf een representatief bedrijfsterrein heeft en wilt behouden zult u uiteindelijk de stap naar professioneel tuingereedschap en machines maken. Tielburger is een Duits merk welke een breed aanbod heeft van verschillende professionele park en tuinmachines. Of het nu om een veegmachine, sneeuwmachine, verticuteermachine, motormaaier of hakselaar gaat je kunt meerdere modellen in de collectie vinden. Voor ieder type van gebruiker is er wel een geschikt model te vinden. Bovendien is het merk ook sterk in de aanbouwwerktuigen voor traktors als ook quads waardoor ook hoveniers en andere bedrijven een geschikt aanbod terugvinden bij dit merk. Neem gerust een kijkje op de website van Tielburger voor het complete aanbod park en tuinmachines.